Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Lenneke Lenneke uit Haarlem schreef op januari 2, 2020 om 2:19 pm:
Nogmaals heel veel dank, we hopen dat er nog vele anderen na ons komen (in de goede zin van het woord dan natuurlijk) die met jou zo’n mooie uitvaart mogen meemaken.
Lenneke Lenneke uit Haarlem schreef op januari 2, 2020 om 2:18 pm:
Wat een bijzondere en gedenkwaardige dienst is het geworden! Je hebt een hele natuurlijke brug weten te leggen tussen kerkelijke traditie en het ‘gewone’ menselijke. Heel warm en met een nuchtere en pragmatische touch. Knap gedaan. Prachtig en ontroerend om zo met al die mensen rond het graf te staan, wat wordt een ritueel dan indrukwekkend en onvergetelijk. Na afloop hebben we vaak teruggehoord hoe mooi men het vond ook hoe jij (een vrouw!) dit alles voorging. Mijn vader zou het prachtig gevonden hebben, dat staat vast. Lenneke
Marga Marga schreef op januari 24, 2018 om 5:28 pm:
Wij kijken vervuld en voldaan terug op de afscheidsdienst van mijn man. Een persoonlijke dienst met daarin de katholieke symbolen verwerkt. Daaraan heeft Petra een belangrijke bijdrage geleverd. De zorgvuldigheid waarmee ze de dienst heeft voorbereid en zowel mensen alsook de verschillende elementen met elkaar heeft kunnen verbinden, heeft diepe indruk op ons gemaakt. Mijn man heeft zo het afscheid gekregen dat hij heeft verdiend.
Anke meijler Anke meijler uit Rotterdam schreef op juli 20, 2017 om 12:59 pm:
Lieve Petra , wat ben ik dankbaar dat wij je leerden kennen bij t overlijden van mijn moeder 3 maanden geleden. Een heel fijn gesprek en aandacht voor mijn vader en de kinderen die bij jou hun verhalen kwijt konden. Nu 3 maanden later was je er weer ,bij het overlijden van mijn vader. Je hebt naar onze verhalen geluisterd om dit te verwerken in weer een prachtig afscheid met het stenen ritueel. Het was geweldig. Daar kunnen we mee verder op onze levensweg. Petra heeel erg bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag begeleiden zodat ze ook mogen ervaren wat het is om dit met jou te mogen doen. Petra onze hartelijke dank.
Anneke Anneke uit Delft schreef op januari 9, 2017 om 3:32 pm:
Na het overlijden van onze moeder wilde mijn vader een uitvaart in de kapel. Wat zijn wij blij dat Petra op ons pad kwam. Na een familiegesprek heeft zij samen met ons een hele persoonlijke en warme uitvaart verzorgd. Heel erg bedankt, Petra. Het was precies wat wij en zeker onze vader wilden.
Lideke van Rijn-Smits Lideke van Rijn-Smits uit Nieuwkoop schreef op december 31, 2016 om 5:15 pm:
Lieve Petra, bedankt voor de bijzondere dienst, waarin je mijn moeder alle puzzelstukjes van het leven in haar vakantiekoffertje hebt meegegeven op haar laatste reis. Daarmee een warme herinnering achterlatend waar ik de rest van mijn leven op terug kan kijken!
Roneke Roneke uit Haarlem schreef op december 30, 2016 om 5:27 pm:
Nog steeds denk ik aan de middag bij papa op zijn kamer de dag na mama's overlijden. Jouw aandacht voor onze verhalen. Alles met een lach en een traan. De schaar en de rozenkrans op de kist zo persoonlijk. Ben jou nog steeds daar heel dankbaar voor!
Marian Marian uit Haarlem schreef op december 30, 2016 om 4:34 pm:
Onze tante wilde graag een katholieke uitvaartviering; dat was mogelijk dankzij Petra. Daarbinnen bleek heel veel ruimte voor persoonlijke invulling van het afscheid. De verdrietige dag kreeg een zonnig randje.